Sponsorhuset

Vad är Sponsorhuset?

Genom Sponsorhuset kan man tjäna pengar till föreningen på ett enkelt sätt. Det gör man genom att stödja vid köp på nätet som man ändå skulle ha gjort. Detta utan att det kostar personen något extra. Det finns idag 530 välkända nätbutiker att välja mellan och alla skänker pengar till vald förening om man handlar via Sponsorhuset.

Sponsorhuset har startats av några idrottsföräldrar som tröttnade på andra försäljningsaktiviteter. De visste hur svårt det är att få in pengar i tuffa föreningstider. Sponsorhuset är därför en möjlighet att stärka föreningens ekonomi och så kan vi i föreningen lägga fullt fokus på att njuta av gemenskapen, glädjen och det engagemang som vår förening behöver.

Som medlem på Sponsorhuset.se kommer du att få tillbaka pengar när du handlar via de nätbutiker som är listade hos Sponsorhuset. Nätbutikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket nätbutikerna betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. Normalt tillfaller 50% av beloppet föreningen och 50% tillfaller dig.

Hur går det till?

Börja med att gå in på Sponsorhusets hemsida och registrera dig som medlem. Knyt ditt medlemskap till Växjö KK. http://www.sponsorhuset.se/start/bli-medlem

Via Sponsorhuset kan du sedan handla från över 530 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer din förening.

Du och föreningen tjänar alltså pengar på ett köp på nätet som du ändå tänkt göra.

1. Välj mellan 530 välkända nätbutiker

2. Varje köp ger pengar tillbaka till dig och din förening.

3. Det blir inte dyrare att gå via Sponsorhuset.

Du kan även delat i olika undersökningar och på det sättet bidra med pengar till föreningen.

Det finns en ikon på förstasidan av hemsidan som tar dig till Sponsorhuset.