Sponsorhuset

Välkomna att besöka vår webbshop! Växjö Konståkningsklubb har fått en ny samarbetspartner vid namn Sponsorhuset som kommer att hjälpa vår förening att få in pengar.

Handla på nätet - Stöd Växjö Konståkningsklubb

Nu kan du handla från CDON, Scandic, InkClub, Telenor, Tre, Comviq, Apple, Ellos, Lensway, NetOnNet, iTunes music store, Euroflorist och över 150 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp på ditt köp tillfaller Växjö Konståkningsklubb, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig! Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag Växjö Konståkningsklubb.

Nu behöver Växjö Konståkningsklubb er hjälp!

Gå in på www.sponsorhuset.se/vaxjokonstakningsklubb och klicka dig vidare in i butikerna. Allt du gör från denna sida genererar pengar till klubben. Du ser vid varje butik hur mycket pengar det rör sig om. Här finns något för alla och det dyker hela tiden upp nya företag som ökar utbudet.

CINT

www.sponsorhuset.se/vaxjokonstakningsklubb finns också ett företag som heter CINT som sysslar med marknadsundersökningar. De som anmäler sig dit kommer att få ett mail ungefär 1 gång/månad med lite frågor som oftast bara tar 5-10 minuter att besvara. För varje nyregistrering och för varje besvarad undersökning får Växjö Konståkningsklubb ett bidrag från CINT.

Alla köp räknas

Kom ihåg att du handlar till exakt samma priser som om du surfar direkt till butikerna. Det är alltså företagen som sponsrar klubben som tack för din beställning. Det finns heller inget krav på att den som beställer måste vara medlem i klubben. Hjälp därför till att sprida detta till fler vänner, bekanta och företag som tycker att Växjö konståkningsklubb är värda att satsa på.