Konståkningsskolan

INFORMATION TILL KSK ANGÅENDE ISSHOW 2022

Hej alla åkare i KSK!


Helgen 22-24 april sätter Växjö Konståkningsklubb upp isshowen MOVIETIME! - ett magiskt äventyr på is. Det blir en rolig helg där vi tillsammans tar med publiken på en fartfylld och spännande resa genom några av våra mest kära filmäventyr. Är du ny i klubben? Isshowen är ett fantastiskt roligt event, som Växjö Konståkningsklubb sätter upp under en helg vartannat år. Har du frågor, maila till isshow@vaxjokk.nu


Isshowsgruppen kommer i år bestå av:

Projektledare - Åsa Göransson

Konstnärlig ledare - Albin Boudrée

Organisation och Kommunikation - Laila Johansson

Arena - Karin Råhlin

Marknadsföring - Johanna Adolfsson

Kostym - Malin Gunnarsson


Åkarinformation

För att underlätta arbetet med isshowen, behöver vi information om varje åkare. Vi har skapat ett formulär som vi önskar att varje åkare fyller i och skickar in. https://forms.gle/8Ju4eebzHUTR8oic6

Vi vill ha dina svar senast 25/2 !


Funktionärer

För att vi ska kunna genomföra isshowen på allra bästa sätt, är vi beroende av alla krafter som kan hjälpa till. Att du medverkar som funktionär betyder mycket för klubben, dessutom är det roligt och ett fint tillfälle att lära känna andra föräldrar med skridskoåkande barn och ungdomar.

Vi kommer längre fram att skicka ut ett formulär där du kan anmäla dig till arbetspass. Det finns olika poster som måste tillsättas under några timmar åt gången, ett axplock av arbetsområden som du kan anmäla dig till är försäljning, kiosken, tillsyn i omklädningsrum, ljus- och ljudteknik, biljettkontrollant etc. Du kan jobba på ett eller flera arbetspass, mer detaljerad information kommer.

Har du frågor eller om du vill anmäla dig för uppdrag i isshowen redan nu, maila till isshow@vaxjokk.nu

Föreställningar

Vi ger fem föreställningar :

Fre kl. 18.00

Lör kl. 13.00 & 17.00

Sön kl. 13.00 & 17.00

Biljetter:

Biljettsläpp sker den 25 februari https://www.vaxjokk.nu/

I år sker biljettförsäljningen digitalt. När vi släpper biljetterna kommer ni att kunna klicka er vidare till hemsidan för köp. Du betalar på sidan och får sedan biljetterna på mailen.

Biljettpris:

Vuxna: 170 kr

Ungdom 13-19 år: 120 kr

Barn 4-12 år: 110 kr

Sponsorer

Har du ett företag eller känner till ett företag som skulle kunna sponsra oss till isshowen, vore vi väldigt tacksamma. Allt är välkommet. Kontakta oss på isshow@vaxjokk.nu för mer information om våra sponsorpaket eller med kontaktuppgifter till företag vi kan ta kontakt med.


Mer information

Mer information kommer komma löpande från isshow@vaxjokk.nu Så lägg till mailadressen i din kontaktlista så du inte missar någon information.