Läger‎ > ‎Sommarläger v. 32‎ > ‎

Inför Växjölägret v. 32

Välkommen till årets sommarläger i Växjö!
Uppdaterad 190803 kl. 18.45

På söndag den 4/7 kommer Teijas skateshop på besök!
På måndag den 5/8 kommer PassionIce till ishallen!

OBS! Det är ett nötfritt läger pga allergi. Vi är tacksamma för att detta följs. 

Växjölägret håller till i Växjö ishall med ingång mot tipshallen. Parkering bakom Myresjöhus arena. Tänk på att inte parkera inne på gården mellan tipshallen och ishallen, där är parkering förbjuden. Dansen och fysen är i spegelsalen, ingång vid gymnastikens hus. Ta gärna med egen yogamatta till fysen. Det går bra att parkera framför Växjö Fria när man lastar av packning. 
Lägerpersonalen har en lägertelefon, 0760-324232.
Lägret startar redan under söndagen. Inskrivning kommer att vara i kiosken i ishallen mellan kl. 13.00 - 18.00. 
Lunch och middag serveras inne i Vida Arena, plan 2 i "Gameday"(Under söndagen serveras maten i klubbrummet inne i ishallen). Mellanmål serveras i klubbrummet vänligen respektera mellanmålstider. Glöm inte vattenflaskan så sparar vi på miljön =)

Schemat kommer snart att publiceras på hemsidan. Det är olika scheman på dagarna eftersom det är fys 3 dagar, dans 5 dagar. Det är 2 ispass på söndagen så ett ispass utgår på onsdagen eller fredagen enligt schema.           

För er som ska bo på lägret: Boendet är i Växjö Frias lokaler(skola i Iconhuset, det höga huset vägg i vägg med ishallen). Tänk på att ta med egen säng/madrass och sängkläder. Boendet öppnar från kl. 14.30 på söndag, Frukost och kvällsmacka serveras i klubbrummet inne i ishallen. Tänk på att inte ställa några larm på telefonerna, lägerpersonalen kommer att väcka barnen efter önskemål. 

För kontakt med lägerledningen är det enklast att maila lager@vaxjokk.nu. 
Välkomna!